Venezia top

Obiad niedzielny Zabrze

Najlepsza restauracja na obiad niedzielny w Zabrzu

Szukasz pomysłu na rodzinne popołudnie, spotkanie z bliskimi lub po prostu chcesz odpocząć od gotowania w domowym stylu? Spędź niedzielę przy wyjątkowym stole – łączącym to, co najlepsze w kuchni polskiej i włoskiej! W każdą niedzielę otwieramy dla Was drzwi naszej restauracji, abyście mogli spędzić czas w miłej atmosferze. Nasza restauracja Venezia to kameralne, ciepłe miejsce, w którym czas płynie wolniej – idealne na wspólny niedzielny obiad z rodziną, z przyjaciółmi, a nawet solo, jeśli masz ochotę na chwilę relaksu przy dobrym jedzeniu.

Sala w restauracji Zabrze - nakrycie obiadowe

Gdzie wyjść na obiad w Zabrzu?

Oczywiście do Venezii w Zabrzu!

Nasza restauracja to wyjątkowe menu, które stanowi połączenie najpopularniejszych polskich i włoskich specjałów. Domowa atmosfera i przyjazne wnętrze, sprawia, że wszyscy będziecie czuć się komfortowo. Skorzystajcie ze specjalnych zestawów obiadowych specjalne zestawy obiadowe. 

 

Do zobaczenia przy stole – polsko-włoskim stole pełnym aromatów i gościnności!

Obiad niedzielny

Obiad niedzielny to tradycja, która łączy pokolenia. W naszej restauracji oferujemy wyjątkowe menu, idealne na rodzinne spotkania, gdzie w gronie najbliższych możesz cieszyć się smakiem domowych dań w wyjątkowej atmosferze. Nasze potrawy oparte na polskich klasykach sprawiają, że każda niedziela w naszej restauracji staje się niezapomnianym doświadczeniem kulinarnym. Kluski, rolada i modra kapusta to nasze regionalne smaki, na które zapraszamy Cię do Venezii.

Obiad niedzielny

Obiad niedzielny I

Ikona dekoracji z gondolą

Rosół z makaronem

Liść bazylii

Rolada wieprzowa

Kotlet po parysku z pieczarkami zapiekany serem

Kotlet de Volaill'e z masełkiem i pietruszką

/półmisek mięsny: 1,5 kawałka mięsa na osobę/

Liść bazylii

Kluski jasne, talarki ziemniaczane, sos pieczeniowy ciemny

Kapusta modra, surówka z białej kapusty

Liść bazylii

Cena od osoby za powyższy zestaw dostępna w restauracji

Informacje ogólne imprez okolicznościowych

Obiad niedzielny II

Ikona dekoracji z gondolą

Rosół z makaronem

Liść bazylii

Rolada wieprzowa

Kotlet po parysku z pieczarkami zapiekany serem

Pierś faszerowana brokułami i marchewką koktajlową

Kotlet de Volaill'e z masełkiem czosnkowym i zieloną pietruszką

/półmisek mięsny: 2 kawałki mięsa na osobę/

Liść bazylii

Kluski jasne, ziemniaczki z koperkiem, frytki, sos pieczeniowy ciemny

Kapusta modra, surówka z białej kapusty, surówka z marchewki

Liść bazylii

Soki owocowe mix /bez ograniczeń/

Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/

Cena od osoby za powyższy zestaw dostępna w restauracji

Informacje ogólne imprez okolicznościowych